lördag 26 maj 2012

Key Town Meet

Sommar och sol vilken härlig dag för bilutställning utanför Biltema. Timmarna rusade iväg bland konstverken. Detta är årets första riktiga träff  trots att vi kört sportvagnsklubbens runda tidigare så är det idag som räknas, jag gillar mångfald. Jag hade hoppats få se min gamla Comet saknar den lite men tyvärr dök den inte upp.Roligast idag var en Plymouth Fury från 61,den är grym, stor med patina, denna såg helt orginal ut och patinan rent av strålade om den  - den har en slags intressant cupélook.

En annan rolig sak var en Lincoln Continetal 59 cool lack.
En Cadillac superfräsch med en annorlunda lack... jag gillar den..fräck bil.

Härligt med nya gamla  bilar -  nya intryck..Nedan skylten som sitter på en norrländsk brödbil  Chevrolet Commercial  -38 som sålts ur en släkt och spårats upp av en släkting och köpts tillbaka, jag förstår mycket väl att man kan sakna en bil.  jag saknar min Comet  men jag hoppas att få se den i sommar och ibland tänker jag på en Camaro69 vi hade.

Jag kom att tänka på att det är många som saknar sina sålda bilar, ofta får man höra berättelser ... jag hade en mustang,,,etc. sällan någon som berättar om sin saknade toyota...Vilken bil saknar du?
3 kommentarer:

Gittan sa...

Håller med att 61:a Plyman är grym... Elisabeth har just en sån patinerad bil ståendes i garaget och med sin udda design slår den det mesta...

Gittan sa...

Den pigga 28årige Fjalar är en nordsvensk brukshäst och ja han har skägg (hans mor hade mustach) och har på äldre dar blivit mer och mer lik en...mammut??!! ;-) med sitt långa hår.

Larsson sa...

Jag kan sakna mina Ford Zephyr (ägde två stycken) trevliga bilar!