lördag 4 februari 2012

Kallare

Skönt  att det är så kallt, jag är lite förkyld så skidor är inte att tänka på och jag  vill inte ta ut den lilla gröna när temperaturen känns i motorvärmarsladden, den är stel som en pinne (motorvärmarsladden är förresten  samma färg som bilen- så nu vet ni hur grön min gröna är). Såg förresten att någon stackare haft motorkokning här utanför det är mycket oljespill o stänk över vägen.

Var och hälsade på den rödas motor, sambon byter ventiltätningar pga lite blårök,o lämnade toppen på planslipning, han sa att det inte var bråttom när han lämnade in den men det har dragit ut på tiden och efter vinter kommer vår, så nu börjar han bli lite stressad. Motorn ser iallafall jättefin ut, fina cylindrar o den är nymålad fordblå och fin, den såg fin ut innan också (men ni vet ju hur det är) - sedan gäller det att få ihop den och hoppas att den går lika fint som den gjorde innan den togs isär.

Sambon visade en kul grej han hittat på biltema, en hylshållare, det är en magnetisk list med magneter där man fäster hylsorna, fiffigt.
 
Vi åkte runt en sväng m caddyn det var kallt tom inne bilen med dieselvärmare på , biltermometern visade s -37.5 men det tror jag inte på, det var varmare -33 hemma.Jag tog några kalldisiga bilder men kylan fastnade inte på bild.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin naturbild du fotat!

Larsson sa...

Värmebölja i Arvika - bara 21 i morse...

Gittan sa...

Nog tycker jag du fångat kylan på bilden...sen får vi ju se det från den ljusa sidan så här i den bistra vintertiden...vi kan ju alltid krypa in i garagen och meka