lördag 17 september 2011

Ranchero

Av en händelse såg jag denna bild på ett forum, Speeds förstasida från 1975 och  såg en kommentar om att bilen i närtid siktats i mina trakter och hjärnan jobbade.... grillen grillen är bekant - den har jag sett och sedan kom jag ihåg det, jag hade fotat bilen för två år sedan men i ett helt annat skick men grillen är densamma.


3 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

...att det är nästan tragiskt att se hur en fin bil kan ha "misshandlats" så man nästan inte känner igen den. Men det är förmodligen precis likadant som med trädgårdar; "En vacker välskött trädgård dör med sin trädgårdsmästare!" Så sant, så sant!!!

Larsson sa...

Kommer väl ihåg detta nummer av S&S och den bilen. Tyckte inte att var snyggt el blev bra. Det är svårt att bygga bättre än Ford el tex GM och det finns en anledning till att bilar ser ut som de gör i original.

Mercury sa...

Kul att du kommer ihåg omslaget!! Just ja START och SPEED ska det förstås vara Tack! Jag hade aldrig känt igen bilen om den inte hade haft jättegrillen. Det är nog inte många som tycker att ombyggda bilen var snyggare men jag tycker alltid det är roligt när någon vill leka lite. När jag fotade den i förfallet tillstånd 2010 kunde jag inte ana att den en gång varit omslagsbil i en tidning av den klassen