lördag 15 januari 2011

Lempa och Karlsson gissade rätt

Uppfinningen från Bryssels flygplats var en handtork, jag förstod inte vad det var direkt trots att jag i jobbet stött på samma princip vid produktion av stålband. Den kallas "air blade" eller översatt luftkniv den blåser effektivt bort t.ex. vatten från ett band i en process. Denna handtork  fungerade perfekt, inte alls som att torka händerna under en typ hårtork man står där och vänder och vrider på fuktiga hände och till sist blir jag less och  torkar  av det sista vattnet på jeansen ändå. På 10 s har du torra händer den blåser längs en linje och liksom skrapar bort vattnet. MEN medan jag väntade på att smygfota utan att väcka uppmärksamhet så märkte jag att nästan ingen visste vad det var, kvinnorna letade desperat efter papper eller en sådan tork på väggen och gick in på toan och rev toapapper istället.


Jag har tagit ned farmors vinyler från förrådet tänker göra mig av med dem eftersom jag inte vill lyssna på dem, det är LP med Gunnar Wiklund, Sven-Ingvars, Snoddas och Tore Skogman. Singlar samma typ Streets of london, drömmen om elin, önskebrunnen, mitt sommarlov finns en jokkmokksjocke rosen m arne quick, nån Alf Robertsson. Nu harjag svårt att tänka mig att en HD kille skulle vilja ha någon av farmors vinyler helgdagskväll i timmerkojan?  Men jag skickar jättegärna vilken som helst av dem eller flera för hos mig kan de inte vara kvar det gäller också den andre rättgissaren Karlsson. Om ni avstår så vinner ni äran ändå! Jag hade inte kunnat gissa från min bild så ni gjorde det bra. Här är en bild på min farmors vinylsamling.
Kolla vår temperatur också, idag blev det ingen skidåkning.2 kommentarer:

Lempa sa...

Tackar tackar...jodå jag lyssnar på sådan musik också...tycker det är kul även av nostalgiska skäl...men vi kan väl ha lite gissningar någon gång ibland utan priser tycker jag...men Tack ändå!

Karlsson sa...

Ett väldigt fint erbjudande men det känns lite avigt att ta emot ett pris när man kommer sist.
Men tack i alla fall.