lördag 17 april 2010

Visst var det Opel Olympia -55


som Larsson var först att gissa. Denna är svensksåld ser ut att vara i   orginalskick ser ut som den stått under snö i vinter men om jag skulle behöva en sådan bil skulle jag gärna köpa denna. Man behöver inte göra något åt utsidan den är rätt cool som den är. När jag surfar ser jag att grillen har haft kromade lister det ger en betydligt lyxigare look.

4 kommentarer:

Larsson sa...

Jag undrar allt om kromlisterna är borttagna? Det finns heller inga kromade lister runt rutorna. Fanns det "snikmodell" typ 1200 av Olympia -55? (Såg Du hålen efter listerna i fronten?) Synd i alla fall att vagnen stod ute i vinterväder....

Mercury sa...

Jag visste inte hur fronten skulle se ut så jag lade inte märke till om lister fattades, det syns inget när jag förstorar mina foton. Kanske de målat över kromlisterna. Hoppas någon köper bilen, ger den en ny lack återställer den i ursprungsskick.

Mercury sa...

Men tänk om detta är en billigare modell som aldrig haft lister som Larsson skrev har den ju inte krom runt rutorna heller men fronten är trist utan list - oj jag rimmande.

The StarChief sa...

När jag var hos loppisen i lördags så stod det en Taunus 64 utanför och snabbt upp med kameran men den blnkande batterilampan sa nix pix.
Undra om opeln varit helt täckt av snöblobben.