torsdag 29 april 2010

Hur fångar man känslan av en bil på foto?

Lite av känslan kommer fram - jag tycker att denna bil är mycket större i verkligheten än vad den ser ut att vara på bild, karossens linjer går inte heller att visa den ser plattare ut på en bild än i verkligheten.
Mäktig skulle jag vilja kalla denna -den är förresten högerstyrd

8 kommentarer:

The StarChief sa...

En canadabyggd 65 års pontiac parisienne. hyfsat stor bil inte lika stor som Bonneville som var 5.65m lång.

Larsson sa...

Kane en lämplig brevbärarbil?

Mercury sa...

Den är iallafall lik boneville och det är en 66a ..men har det varit vänstertrafik i Canada eller är det en brevbärare som haft denna? Den är iallafall avställd sen 2004 tyvärr,finns mycket att göra på den men det är en spännande bil vore kul om om den fick en räddningsinsats för den är mäktig.

Larsson sa...

Håller nog med SC att det är en 65:a...

Mercury sa...

Aha - spännande -ett nytt uppdrag till mig alltså. Jag ska lösa detta 65a eller 66a det är frågan, men ska laga Valborgsmässomeny nu så det får bli en senare uppgift.

Mercury sa...

Nu har jag surfat och måste ge SC och Larsson rätt det är klart en 65a - så bilregistret har fel. Lärde mig påwikipedia som SC skrev att den är tillverkad i Canada för export. Den har en chevrolet drivlina och instrumentpanel som en 65as Impala. Tack SC och Larsson!

Larsson sa...

Bilreg. kan man inte lita på alla gånger. Undrar vart vagnen kommer ifrån? England? fast där är/var ju USA-vagnar sällsynta.

Chevrolet drivlina håller jag med om men var det verkligen Impalainstrument i denna modell?

Mercury sa...

Hoppsan, troligtvis inte impalainstrumentering då, det var nåt jag hittade på wikipedia och jag tolkade det antagligen fel (som vanligt) men jag ska titta närmare på det om det går.