fredag 26 mars 2010

Cometlängtan

Jag tycker om att fota min bil  och andras bilar också förstås -bilar är 3d konst, teknik och historia på en gång. Så för att tillfredsställa längtan efter sommaren. BILDER


Jag har en fråga- min Comet är väldigt hög fram nästan lite jeepaktig ska den vara så? Ibland får jag lust att försöka sänka fronten.

bilsports mässa i Jönköping- kan det va nåt?

4 kommentarer:

Lempa sa...

Ja den ser lite hög ut både fram o bak..men sänk den bara lite i så fall..annars blir det skummpigt på ojämna Norrlandsvägar...Är det Miss Mercury själv som poserar vid sin bil?

Mercury sa...

Nej det är Miss Mercurys dotter hon ger bilen mer rättvisa. Miss Mercury själv är äldre än bilen närmare 50.

Larsson sa...

Det som kännetecknar en vagn i ett bra skick är att den ÄR hög - både fram och bak. Slitna vagnar sjunker ner... titta på gamla bilder på nya bilar så skall Du se att de nästan ser "onaturligt" höga ut...

På just Din bil är ju hjulhuset fram konstruerat på så sätt så att den ser lite "aggresiv" ut och även lite hög...

Jämför med den här bilden: http://www.seriouswheels.com/pics-1960-1969/1965-Mercury-Comet-Caliente-Convertible-4.jpg

Men OM Du sänker så var försiktig så att det inte blir för mycket (de flesta bilar vinner på en LITEN sänkning).

Mercury sa...

Tack Larsson, riktigt snygg bild - måste spara bilden - en cabmodell caliente den har lyxig inredning samt den snygga bakljusrampen som jag brukar drömma om och färgen stämmer med min. Framifrån upplevs den högre än vad man ser i en sidvy,det är enklast att låta min vara orörd så jag tror jag låter det vara som det är.